Tiina Semilä — Pihlajalinna

Tiina Semilä

Lyhytterapeutti
Mielen Pihlajalinna
Psykiatrinen sairaanhoitaja
Univalmentaja
Mielen huoli -hoitaja

Mielen hyvinvointi on tärkeä osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja lyhytterapian avulla tuota hyvinvointia voidaan edistää. Lyhytterapia on oivallinen keino omien arvojen pohtimiseksi, uuden suunnan löytämiseksi tai nykytilanteen ymmärtämiseksi. Lähestymistapani erilaisten pulmien käsittelyyn on integratiivinen, eli hyödynnän osaamistani monipuolisesti erilaisia (kognitiivisen) työskentelyn keinoja, esim. hyväksymis- ja omistautumisterapiaa ja skeematerapiaa käyttäen. 

Olen sairaanhoitaja, ja työskennellyt monipuolisesti psykiatrialla (nuorten ja aikuisten yksiköissä, akuuttityössä ja kuntoutuksessa) sekä mielenterveys- ja päihdepalveluissa. Olen opiskellut työn ohessa Mindfulness-tunnetaitovalmentajaksi ja v. 2023 valmistun kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi. Keväällä 2023 olen valmistunut myös (CBT-I) unettomuusterapeutiksi. Olen tehnyt aktiivisesti lyhytterapioita jo parin vuoden ajan erilaisiin tarpeisiin kuten uupumukseen, ahdistukseen ja masennukseen. 

Jos koet tarvitsevasi apua terapeuttiseen työskentelyyn tai vaikka stressinhallinta- ja tunnetaitovalmennusta, varaa ihmeessä aika. Myös lyhyet, 1-3 tapaamiskertaa sisältävät kontaktit voivat auttaa sinua eteenpäin. Tapaamiset kanssani tapahtuu etänä, joko videoyhteydellä tai puhelimitse. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Sairaanhoitaja (AMK)

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Mielen Huoli-hoitaja

Univalmentaja

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Katso ajantasainen hinnasto: https://www.pihlajalinna.fi/yleista/hinnastot/mielen-pihlajalinnan-palvelut

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Etävastaanotto