Tiina Semilä — Pihlajalinna

Tiina Semilä

Mielen hyvinvointi on tärkeä osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja lyhytterapian avulla tuota hyvinvointia voidaan edistää. Lyhytterapia on oivallinen keino omien arvojen pohtimiseksi, uuden suunnan löytämiseksi tai nykytilanteen ymmärtämiseksi. Lähestymistapani erilaisten pulmien käsittelyyn on integratiivinen, eli hyödynnän osaamistani monipuolisesti erilaisia (kognitiivisen) työskentelyn keinoja, esim. hyväksymis- ja omistautumisterapiaa ja skeematerapiaa käyttäen. 

Olen sairaanhoitaja, ja työskennellyt monipuolisesti psykiatrialla (nuorten ja aikuisten yksiköissä, akuuttityössä ja kuntoutuksessa) sekä mielenterveys- ja päihdepalveluissa. Olen opiskellut työn ohessa Mindfulness-tunnetaitovalmentajaksi ja v. 2023 valmistun kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi - tulevaisuudessa tarkoituksena olisi jatkaa psykoterapeutiksi. Olen tehnyt aktiivisesti lyhytterapioita jo parin vuoden ajan erilaisiin tarpeisiin kuten uupumukseen, ahdistukseen ja masennukseen. 

Jos koet tarvitsevasi apua terapeuttiseen työskentelyyn tai vaikka stressinhallinta- ja tunnetaitovalmennusta, varaa ihmeessä aika. Myös lyhyet, 1-3 tapaamiskertaa sisältävät kontaktit voivat auttaa sinua eteenpäin. Tapaamiset kanssani tapahtuu etänä, joko videoyhteydellä tai puhelimitse. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Sairaanhoitaja (AMK)

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Mielen Huoli-hoitaja

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Etävastaanotto