Timo Autio — Pihlajalinna

Timo Autio

Korvalääkäri

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit tutkivat ja hoitavat kyseisen alueiden infektioita ja sairauksia kuten ylähengitysteiden ja korvan tulehduksia.

Vaivaako korvan, nenän tai nielun ongelma? 

Autan mielelläni kaikenikäisiä löytämään siihen ratkaisun. Olipa vaivasi korvan, nenän sivuonteloiden tai nielun tulehdus, vahatulppa, kuulon heikentyminen, kuorsaus tai nenän tukkoisuus, allergia tai muu pään ja kaulan alueen ongelma, tervetuloa vastaanotolleni etsimään juuri sinulle sopivinta hoitoa. Kokemusta löytyy niin yksittäisten tulehdusten hoidosta kuin toistuvien, pitkittyvien tai muutoin hankaliksi ehtineiden vaivojen leikkaushoidoista monipuolisesti. 

Teen nenän ja kurkunpään tähystyksiä, poskiontelopunktioita, korvien putkituksia, kita- ja nielurisojen poistoja ja osapoistoja, nielun muovausleikkauksia kuorsauksen tai uniapnean vuoksi, nenän väliseinän oikaisuja ja nenän sivuonteloiden tähystysleikkauksia (FESS). Vuonna 2017 julkaisin väitöskirjan koskien äkillisen sivuntelotulehduksen (poskiontelotulehdus) diagnostiikkaa ja kehittymistä. Vuonna 2021 suoritin pään ja kaulan kirurgian lisäkoulutuksen Oulun yliopistossa. Tavallisimpien tulehduksellisten vaivojen lisäksi minulla on siis kokemusta myös esimerkiksi kasvojen vammojen hoidosta sekä pään ja kaulan hyvänlaatuisten ja pahanlaatuisten muutosten hoidosta. 

Tervetuloa vastaanotolleni keskustelemaan juuri sinulle sopivasta hoidosta.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 140 euroa

Viikonloppuisin korotetut hinnat.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Hiironen

Kiilakivenkuja 1, 90250 Oulu