Tuomo Kiiskinen, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Tuomo Kiiskinen

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Päivystys
Lääketieteen tohtori

"Asiantuntevaa, ystävällistä, ratkaisukeskeistä ja ennaltaehkäisevää ammattitaitoa."

Olen erityisesti kiireellisten ja päivystyksellisten ongelmien hoitoon perehtynyt kokenut lääketieteen tohtori. Laajan päivystyskokemuksen lisäksi olen työskennellyt monipuolisesti vastuutehtävissä erikoissairaanhoidossa ja  perusterveydenhuollossa. Toinen erityinen mielenkiintoni on sydän- ja verisuonitautien ehkäisy. 

Teen vastaanotollani pienkirurgisia toimenpiteitä paikallispuudutuksessa ja hoidan tapaturmia. Minulla on laaja-alainen  urheilutausta (mm. kamppailulajit, voimaharjoittelu, pallopelit,  kestävyysharjoittelu) ja urheilijan terveys on lähellä sydäntäni.

Kliinisen kokemuksen lisäksi osaamistani tukee Suomen molekyylilääketieteen instituutissa (FIMM) ja Seattlen Fred Hutch Cancer Centerissä tekemäni geenitutkimus.  Olen väitellyt geenien vaikutuksista kansanterveyshaittoihin. Osaamiseni pohjaa vankkaan kokemukseen ja uusimpaan korkealaatuiseen tieteelliseen tietoon.  

Olen lääkärinä perusteellinen, monipuolinen ja ystävällinen. Hoidan kaiken ikäisiä potilaita.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti, ruotsi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki