Veera Lindfelt — Pihlajalinna

Veera Lindfelt

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Olen monipuolisesti asioista ja ihmisistä kiinnostunut työterveyshuoltoon ja psykiatriaan erikoistuva lääkäri. Lisäksi opiskelen parhaillaan psykoterapeutiksi Helsingin Yliopistossa. 

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset, mutta olen parhaimmillani työikäisten lääkärinä, olenhan toiminut työterveyslääkärin tehtävissä alkaen vuodesta 2012. Autan mielelläni lähes kaikessa ihmiselämään liittyvissä terveyshuolissa.

Erityisesti olen kiinnostunut auttamaan mielenterveyshäiriöistä kärsiviä potilaita. Vastaanotollani voimme pohtia myös työssäjaksamiseesi liittyviä kysymyksiä. Voit kääntyä puoleeni myös erilaisissa lausuntoasioissa esimerkiksi, jos tarvitsen Kelan kuntoutuspsykoterapian jatkoa varten lausuntoa (2. ja 3. vuosi).

Yleislääkärinä toimimisesta minulla on myös pitkä kokemus ja olen kiinnostunut elintapojen vaikutuksesta hyvinvointiin, uusimpana alueena laihdutushoidot tähän liittyen. Huomaathan kuitenkin, että en tee toimenpiteitä enkä anna nivelensisäisiä injektioita/pistoksia. 

Mikäli tulet vastaanotolle lausuntoasioissa, mieliala-asioissa tai jaksamisasioissa on hyvä varata kaksi peräkkäistä vastaanottoaikaa.  

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki