Vesa Lepola, Dosentti — Pihlajalinna

Vesa Lepola

Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Dosentti

Olen lääketieteen tohtori ja dosentti, työskentelen Tampereella Pihlajalinna Kelloportissa ortopedian,   traumatologian ja liikuntalääketieteen erikoislääkärinä. Hoidan kaikkia tuki- ja liikuntaelinten vaivoja ja tapaturmia. Erityisosaamistani on olkapään ja kyynärpään alueen vaivat ja vammat, tarvittaessa myös leikkaushoidot.   Potilastyön ohella olen tehnyt olka- ja kyynärpäähän liittyvää tutkimus- ja opetustyötä pitkään, ja olen Olkapään jännevaivat Käypä hoito -suositusryhmän puheenjohtaja.
Urheilulääkärinä olen toiminut 90-luvulta saakka. Vuosien varrelta minulla on kokemusta joukkuelääkärin roolissa useista palloilulajeista SM-tasolla, esim. jääkiekossa, koripallossa, lentopallossa, pesäpallossa ja salibandyssä. Olen aiemmin toiminut myös telinevoimistelumaajoukkueen lääkärinä. Tällä hetkellä aktiivisimmin toimin lentopallon parissa (VaLePa:n liigajoukkueen lääkärinä), sekä myös pesäpallossa (MansePP).
    

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kelloportti

Kelloportinkatu 1 D, 33100 Tampere