Virpi Kivi — Pihlajalinna

Virpi Kivi

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Olen psykiatrinen erikoissairaanhoitaja, jonka työkokemus on psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta sekä somaattiselta puolelta. Olen suorittanut ratkaisukeskeisen psykoterapeuttikoulutuksen opinnot.

Joskus riittää, että joku on kuuntelemassa ja antamassa uudenlaisen näkökulman asioihin. Voin olla tukenasi muutoksissa tai pohtimassa elämään liittyviä valintoja tai solmukohtia. Mielen Huoli -palvelussa tarjoan matalan kynnyksen keskusteluapua.

Olipa sitten kyseessä vaikea elämäntilanne tai pidempiaikainen psyykkinen vaiva, tapaamisissa tarjoan lyhytterapeuttista työskentelyä käyttäen ratkaisukeskeistä-, skeematerapeuttista- sekä hyväksymis- ja omistautumisterapeuttista (HOT) työotetta. Kokemusta on myös kompleksisesta traumaperäisestä häiriöstä kärsivien (CPTSD) oireiden vakauttamisesta, joka toimii ensimmäisen vaiheen hoitona vaiheorientoituneessa traumahoidossa.

Vastaanottoni toteutuvat etänä, joko puhelimitse tai videovälitteisesti. Vastaanottojen hinnat: kts. alla.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Mielen Huoli-hoitaja

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti 105€ ja Mielen Huoli -käynti 99.50€. Asiakkaan vastaanotto kestää 45 min ja siihen lisätään 15 min laskutettavaa työtä. Hintoihin lisätään Kanta-maksu 2,90€ ja palvelumaksu 8,90€. https://www.pihlajalinna.fi/yleista/hinnastot/mielen-pihlajalinnan-palvelut

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Etävastaanotto