Ikipihlaja Maria, Hämeenlinna

Ikipihlaja Maria

Ikipihlaja Maria Hämeenlinnassa tarjoaa tasokasta ja ammattitaitoista ympärivuorokautista hoitoa muistisairaille asiakkaille. Asukaspaikkoja on 13. Haluamme parantaa asukkaidemme toimintakykyä, tuoda heidän elämäänsä iloa ja mahdollistaa heille aktiivinen, mielekäs ja turvattu elämä viihtyisässä ympäristössä. Lisätietoa tehostetusta palveluasumisesta sekä asukkaaksi hakeutumisesta löydät täältä.

Työotteessa ja päivärytmissä painotamme asiakaslähtöisyyttä ja asukkaidemme itsemääräämisoikeutta. Mariassa asukkaat osallistuvat kotiaskareisiin jaksamisensa mukaan. Päiviin kuuluu myös muuta ohjelmaa: laulamista, voimistelua ja muistelemista, juhlapyhien viettoa ja merkkipäivien huomioimista.

Ikipihlaja Marian päiväohjelma
Ikipihlaja Marian ruokalista
Omavalvontasuunnitelma
Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voit jättää palautetta tämän lomakkeen kautta.

Asukkaan läheiset voivat antaa palautetta toiminnasta tämän lomakkeen kautta.

Omahoitajuus Ikipihlaja Mariassa

Jokaisella asukkaalla on muuttopäivästään lähtien nimettynä omahoitaja ja varaomahoitaja. Omahoitaja toimii asukkaan luottohoitajana, joka vastaa pääosin yhteydenpidosta hoitokodin ja läheisten välillä. Omahoitaja on mahdollisimman pian muuton jälkeen yhteydessä läheisiin ja esittelee itsensä sekä sopii yhteydenpitotavoista jatkossa. Säännöllinen, esim. kuukausittainen yhteydenpito on tärkeää sujuvan yhteistyön kannalta.

Omahoitaja kutsuu läheiset asukkaan hoitoneuvotteluun vuosittain. Hoitoneuvottelussa sovitaan asioista, joiden avulla hoito voidaan toteuttaa mahdollisimman yksilöllisesti ja asukkaan sekä tämän läheisten toiveiden mukaisesti.

Yhteystiedot

Tuikontie 10, 14300 Renko

Palveluvastaava Sirpa Leppänen
p. 040 350 3023
sirpa.leppanen@pihlajalinna.fi

Palvelupäällikkö Päivi Järvensivu
p. 050 451 5210
paivi.jarvensivu@pihlajalinna.fi

Vastaava sairaanhoitaja Sanna Sinkko
p. 040 621 0964
sanna.sinkko@pihlajalinna.fi

Hoitajien ympärivuorokautinen puhelinnumero
040 716 2112

Sijainti

Ikipihlaja Maria, Hämeenlinna

Tuikontie 10

14300Renko

Reittiohje