Laskutustiedot (toimittajat)

Laki hankintayksiköiden ja elinkeinonharjoittajien sähköisestä laskutuksesta (241/2019) astui voimaan 1.4.2020 alkaen, ja vastaanotamme tämän jälkeen ainoastaan verkkolaskuja.

Verkkolaskuoperaattorina toimii Liaison Technologies Oy (tunnus 003708599126).
Yhtiökohtaiset OVT-tunnukset ja operaattoritiedot löydät laskutusosoitteista.

Pihlajalinnan laskutusosoitteet

Laskun maksuehto

Laskun maksuehdon on oltava vähintään 30 pv netto. Maksuaika alkaa kulua vasta, kun lasku on toimitettu oikeassa muodossa ostoreskontraamme.

Laskuilla vaadittavat tiedot

Reklamoimme aina puutteellisesti toimitetut laskut emmekä rekisteröi niitä järjestelmäämme.

Laskuilta tulee löytyä seuraavat tiedot:
Tilaajan nimi, kustannuspaikka ja toimitusosoite ovat pakollisia tietoja laskun käsittelyä varten. Sopimukseen perustuvassa toistuvassa laskutuksessa tulee sopimusnumero ilmoittaa laskulla.

Ostotilausjärjestelmän (Osvar) kautta tilatuille laskuille pakollinen tieto on ostotilausnumero. Yhdellä laskulla tulee laskuttaa vain yhden tilauksen tuotteita.

TEAPPS-standardissa olevat oikeat kentät:
Ostotilausnumero (OSVAR) <ORDER_NUMBER></ORDER_NUMBER>
Sopimusnumero <CONTRACT_NUMBER></CONTRACT_NUMBER>
Kustannuspaikka <ORDER_REFERENCE></ORDER_REFERENCE>

Laskuttajaportaali

Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta verkkolaskutukseen, konsernimme yhtiölle kuuluvat laskut ja laskujen liitteet tulee lähettää laskuttajaportaalin kautta osoitteessa https://einvoice.liaison.com/portal. Portaalin käyttö on ilmaista ja se mahdollistaa konsernimme yhtiöiden laskuttamisen sähköisessä muodossa. Tilaajan nimi, kustannuspaikka ja toimitusosoite tulee tällöin syöttää laskurivikohtaiseen viestikenttään. Huomioittehan, että portaalin käyttö vaatii y-tunnuksen. Laskuttajaportaalin toimintaan liittyviin kysymyksiin vastaa Liaisonin tekninen asiakastuki. Laskun liitteet tulee toimittaa aina tilaajalle, mikäli niitä ei voida lähettää sähköisessä muodossa verkkolaskun mukana.

Liaisonin laskuttajaportaalin käyttöön liittyvät kysymykset:
+358 600 93388 (2,92 EUR/min + paikallisverkkomaksu)

Laskutusosoitteisiin liittyvät tiedustelut

Ostoreskontra, Pihlajalinna-konserni
ostolaskut@pihlajalinna.fi