Laskutustiedot (toimittajat)

Laki hankintayksiköiden ja elinkeinonharjoittajien sähköisestä laskutuksesta (241/2019) astui voimaan 1.4.2020 alkaen, ja vastaanotamme tämän jälkeen ainoastaan verkkolaskuja.

Verkkolaskuoperaattorina toimii Basware Oyj (tunnus BAWCFI22).
Yhtiökohtaiset OVT-tunnukset ja operaattoritiedot löydät laskutusosoitteista.

Pihlajalinnan laskutusosoitteet

Laskun maksuehto

Laskun maksuehdon on oltava vähintään 30 pv netto. Maksuaika alkaa kulua vasta, kun lasku on toimitettu oikeassa muodossa ostoreskontraamme.

Laskuilla vaadittavat tiedot

Tilaajan nimi, kustannuspaikka ja toimitusosoite ovat pakollisia tietoja laskun käsittelyä varten. Sopimukseen perustuvassa toistuvassa laskutuksessa sopimusnumero on pakollinen tieto. Ostotilauksellisille laskuille pakollinen tieto on ostotilausnumero. Yhdellä laskulla saa laskuttaa vain yhden ostotilauksen tuotteita.

TEAPPS-standardissa olevat oikeat kentät:
Kustannuspaikka <ORDER_REFERENCE></ORDER_REFERENCE>
Sopimusnumero <CONTRACT_NUMBER></CONTRACT_NUMBER>
Ostotilausnumero <ORDER_NUMBER></ORDER_NUMBER>

Emme rekisteröi järjestelmiimme puutteellisin tiedoin lähetettyjä laskuja.

Laskulla ei saa esiintyä mitään asiakasta yksilöivää henkilötietoa (GDPR). Laskujen henkilötietoa sisältävät liitteet tulee toimittaa erikseen annettujen ohjeiden mukaan oikeaan sähköpostiosoitteeseen.

Emme rekisteröi järjestelmiimme henkilötietoa sisältäviä laskuja tai niiden liitteitä.

Laskuttajaportaali

Mikäli Teillä ei ole mahdollisuutta verkkolaskutukseen, konsernimme yhtiölle kuuluvat laskut tulee lähettää Basware Portalin kautta osoitteessa https://portal.basware.com/open/pihlajalinna

Portaalin käyttö on ilmaista ja se mahdollistaa konsernimme yhtiöiden laskuttamisen sähköisessä muodossa. Tilaajan nimi, kustannuspaikka ja toimitusosoite tulee tällöin syöttää laskurivikohtaiseen viestikenttään. Huomioittehan, että portaalin käyttö vaatii y-tunnuksen. Laskuttajaportaalin toimintaan liittyviin kysymyksiin vastaa Baswaren tekninen asiakastuki.

Laskutusosoitteisiin liittyvät tiedustelut:
Ostoreskontra, Pihlajalinna-konserni, [email protected]

Basware Portalin käyttöön liittyvät kysymykset:
Basware knowledge Base
Basware Customer Service Portal