Aleksi Räty — Pihlajalinna

Aleksi Räty

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Olen yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri. Olen tehnyt perinteistä terveyskeskuslääkärin työtä valmistumisesta 2020 lähtien. Olen pitänyt vastaanoton ohella myös lastenneuvolaa, kouluterveydenhuoltoa ja toiminut kotihoidon sekä vanhusten asumispalveluyksikön konsulttilääkärinä. Lisäksi olen päivystänyt niin kiirevastaanotoilla kuin sairaalapäivystyksessäkin. Olen tehnyt yli 6-vuotiaiden lasten ADHD:n arvioita. 

Kaikki yleislääkärin hoidettavat vaivat hoituvat aina ihottumista luomien poistoon sekä mielenterveysongelmiin. Erityisosaaminen ahdistuksen lääkkeettömät keinot. Olen tehnyt paljon erilaisia toimenpiteitä, kuten kynsien osapoistoja, luomien poistoja ja peräpukamien lenkkihoitoja sekä haavojen ompeluita. Korjaan myös esteettisiä korvalehden repeytymiä, jos korvakoru on revennyt korvanipukasta irti. Murtumaepäilyt, urheiluvammat, kaatumiset ja pienet tapaturmat hoituvat. Lihavuuslääkkeiden aloitukset ja tarvittaessa lausunnot.

Lausunnot ja toimenpiteet vaativat tupla-ajan (nettiajanvaraus: varaa tarvittaessa useampi peräkkäinen aika). MT-asiat mieluusti vähintään tupla-aika. ADHD:n alkuselvittelyt 1h.

En hoida PKV-lääkeuusintoja ilman hoitosuhdetta (ei opiaatti-, bentso- tai unilääkereseptejä).

Vastaanoton hinnoittelu ajankäytön mukaan. Lausunnot ja toimenpiteet hinnaston mukaan. Päivystyspotilaille korotettu taksa.

Otan vastaan kaiken ikäisiä potilaita. Yleislääkärin arvio vaivasta kuin vaivasta. Tervetuloa!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Akaa

Kirkkotori 10, 37800 Akaa

Pihlajalinna Kelloportti

Kelloportinkatu 1 D, 33100 Tampere

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere

Pihlajalinna Pirkkala

Kenkätie 4, 33950 Pirkkala