Anette Maurinen — Pihlajalinna

Anette Maurinen

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti on perehtynyt ihmisen liikkumiseen ja toimintakykyyn sekä näissä ilmeneviin ongelmiin.

Toimin fysioterapeuttina Pihlajalinna Kelloportissa ja Koskiklinikalla. Autan sinua tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa. Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Tämän lisäksi olen erikoistunut  faskiahoitoihin sekä purentalihasten käsittelyyn. Olen käynyt Steccon faskiamanipulaatio kurssit 1 & 2, joita hyödynnän erilaisiin kiputiloihin ja arpien hoitoon.

Tuki- ja liikuntaelimistön osalta kiinnostuksen kohteisiini kuuluvat polvi, lantio, selkä, olkapää ja niska- ja hartiaseudun ongelmat. Myös leikkausta edeltävä ja sen jälkeinen kuntoutus kuuluvat osaamiseeni. 

Äitiysfysioterapian osalta osaamiseeni kuuluu erityisesti turvallinen liikkuminen raskausaikana ja synnytyksen jälkeen, vatsalihasten erkauman palautuminen, lantionpohjan toiminnan arviointi ja hoito sekä sektioarven käsittely.

Lantionpohjan fysioterapiassa hoidan kaikkia iästä ja ongelmasta riippuen. Virtsankarkailu, laskeumat ja kiputilat ovat yleisimpiä syitä, joiden vuoksi vastaanotolleni hakeudutaan.  

Kaikenikäiset asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita vastaanotolleni! 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Fysioterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kelloportti

Kelloportinkatu 1 D, 33100 Tampere

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere