Anne Pälli, Psykologian lisensiaatti — Pihlajalinna

Anne Pälli

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Psykoterapeutti

Psykoterapeutti antaa psykoterapiahoitoa. Psykoterapian avulla voidaan tukea asiakkaan psyykkista kasvua ja kehitystä sekä auttaa löytämään ja kehittämään keinoja toimia ihmissuhteissa.

Psykologian lisensiaatti

Hei, kiva kun kurkkasit esittelysivulleni!   

Tarjoan Sinulle asiakaslähtöistä psykologi- ja työpsykologikonsultaatiota. Tämä tarkoittaa Sinun arvojasi arvostavaa konsultatiivista lähestymistapaa vaikeidenkin asioiden käsittelyyn. Koskipa asiasi työelämän seikkoja tai privaattipuolen haasteita, olet tervetullut vastaanotolleni.  

Tarjoan sekä lähi- että etävastaanottoaikoja. (Etävastaanotto sujuu kätevästi tietokoneen tai puhelimen videoyhteyden kautta. Etäajan varattuasi saat linkin videovastaantootton.)

Omaan monipuolisen kokemuksen niin psykoterapeuttina kuin työterveyspsykologinakin. Olen myös hypnoterapian ammattilainen. Työotteeni psykoterapiassa on integratiivinen, asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Jos olet esihenkilö, HR-ammattilainen tai yritysjohtaja ja etsit asiantuntevaa kumppania johtamisen,  henkilöstön työhyvinvoinnin tai organisaatiokulttuurin kehittämisen alueisiin, niin ota yhteyttä sähköpostilla (anne.palli@pihlajalinna.fi) ja soittelen takaisinpäin.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykologi

Erikoispsykologikoulutus, työ- ja organisaatiopsykologia

Työterveyspsykologi

Psykoterapeutti

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Ei kelan kuntoutuspsykoterpiaa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, saksa, englanti
Toimipisteet:

Etävastaanotto

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere

Pihlajalinna Pirkkala

Kenkätie 4, 33950 Pirkkala