Annukka Kallio — Pihlajalinna

Annukka Kallio

Lyhytterapeutti
Hoitaja

Olen työterveyshuoltoon erikoistunut terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja. Minulla on pitkä ja monipuolinen työkokemus sekä terveyden- että sairaudenhoidon alalta. Autan sinua mielelläni ja hienotunteisesti kaikenlaisissa terveysasioissa. 

Minulla on myös kognitiivisen lyhytterapeutin pätevyys ja olen Helsingin yliopiston psykoterapeuttikoulutettava. Koulutuspotilaspaikkatiedusteluissa jätäthän ystävällisesti soittopyynnön. 

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!


I´m a skilled health nurse specialized in occupational health care. I´m happy to help and support you with all kind of health issues. I wish you warmly welcomed at my appointment! Influenssarokotteita saatavilla 25.9.2023 alkaen 

Yksikössämme saatavilla seuraavat rokotteet: Fluarix Tetra, hinta 49 eur (soveltuu kaikille 6 kk täyttäneille ja sitä vanhemmille) 

SAATAVILLA VKOSTA 41 ALKAEN: Efluelda, hinta 86.35 eur (korkea-annoksinen rokote yli 60-vuotiaille) ja Fluenz Tetra, hinta 68.61 eur (nenäsumuterokote 2 vuotta täyttäneille ja alle 18 vuoden ikäisille).

Hinnat sisältävät rokoteaineen ja pistoksen. Muita kuluja ei tule. Varaathan jokaiselle perheenjäsenelle oman rokotusajan. 

Ottamalla rokotteen suojaat itseäsi ja lähimmäistäsi influenssavirukselta. Tervetuloa rokotukselle! 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Sairaanhoitaja (AMK)

Terveydenhoitaja (AMK)

Työterveyshoitaja

Lyhytterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Työterveyshinnaston mukaiset hinnat.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki