Eero Salonen — Pihlajalinna

Eero Salonen

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Päivystys

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Minulla on hyvin pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus lääkärin työstä. Olen toiminut yleislääketieteen erikoislääkärinä Dextrassa vuodesta 1998. Olen työskennellyt eri erikoisalojen sairaalapäivystyksissä ja -osastoilla sekä omalääkärinä terveyskeskuksessa.

Hoidan kaikenlaisia yleislääkärin alaan kuuluvia ongelmia, kuten hengitystieoireita, erilaisia tuki- ja liikuntaelinoireita, korva-ongelmia, ihottumia, virtsateiden tulehdusoireita, vatsaongelmia. Teen pienkirurgisia toimenpiteitä, kuten haavojen ompeluita, paiseen avauksia. Pistän kortisoni-injektioita kipeytyneisiin niveliin tarvittaessa.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat. 

Naistentautien sekä vaikeiden psykiatristen ongelmien ja päihdeongelmien kohdalla suosittelen ensisijaisesti varaamaan ajan näiden alojen erikoislääkäreiden vastaanotolle.

Dextran yleislääkäripäivystyksessä ei kirjoiteta PKV-lääkereseptejä eikä tehdä ajokorttitodistuksia, B- ja C-lausuntoja. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki

Pihlajalinna Levi

Levintie 1590, 99130 Levi