Elina Eskelinen, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Elina Eskelinen

Plastiikkakirurgi

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri tekee toimenpiteitä ja leikkauksia, joilla muokataan kehon epämuodostumia tai kehoon tulleita vammoja mahdollisimman normaaleiksi ja toimiviksi. Plastiikkakirurgian avulla voidaan myös muokata kehoa esteettisesti asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Verisuonikirurgi

Verisuonikirurgian erikoislääkärin alaan kuuluu kallon ja sydämen ulkopuolisten verisuonisairauksien diagnostiikka, hoito ja ennaltaehkäisy.

Lääketieteen tohtori

Olen verisuonikirurgian erikoislääkäri. Ydinosaamistani ovat suonikohjupotilaan nykyaikainen diagnostiikka, hoidon tarpeen arviointi ja hoitomenetelmän valinta yksilöllisesti. Yleisimmät suonikohjutaudin hoitomuodot ovat laserkatetri- ja vaahtokovetushoito, joita teen yli 15 vuoden vahvalla kliinisellä kokemuksella.

Lisäksi tutkin ja hoidan haavapotilaita, arvioin alaraajojen valtimokovettumatautia (valtimoperäinen katkokävely), sekä muita verenkierto-ongelmia. 

Toimin pääasiassa verisuonikirurgina, mutta olen koulutukseltani myös plastiikkakirurgian erikoislääkäri ja teen mm. ihomuutosten poistoja. 

Tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Verisuonikirurgian erikoislääkäri

Haavanhoidon erityispätevyys

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, ruotsi, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere