Emilia Lilja — Pihlajalinna

Emilia Lilja

Neurologi

Neurologian erikoislääkäri diagnosoi ja hoitaa keskus- ja ääreishermoston sairauksia, poikkeamia ja vammoja.

Olen neurologiaan ja yleislääketieteeseen erikoistunut lääkäri. Päätoiminen työpaikkani on TAYS, jossa työskentelen neurologian klinikassa monipuolisesti päivystyksessä, osastoilla ja poliklinikalla. Pyrin pitämään tietoni ja osaamiseni ajantasaisena kouluttautumalla aktiivisesti. Hoidan, diagnosoin ja tutkin potilaita joilla on neurologisia oireita, kuten huimausta, päänsärkyä, lihasheikkoutta, muistiongelmia, kömpelyyttä, vapinaa ja puutumista. Hoidan myös tavallisimpia neurologisia sairauksia, kuten parkinsonin tautia, migreeniä ja aivoverenkiertohäiriöitä.

Minulla on vuosien kokemus myös terveyskeskustyöstä ja pystynkin arvioimaan ja hoitamaan potilaita kokonaisvaltaisesti. Minun puoleeni voi kääntyä siis myös yleislääketieteellisissä vaivoissa ja kysymyksissä. Neurologinen erityisosaamiseni kohdistuu kuitenkin aikuispotilaisiin (yli 16v).

Lääkärinä olen helposti lähestyttävä ja pyrin ilmaisemaan itseäni selkeästi ja ymmärrettävästi. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

En tee ADHD diagnostiikkaa (kuuluu psykiatrille) enkä määrää tai uusi opioidilääkityksiä. En myöskään toistaiseksi anna botox-hoitoja.


En ota vastaan palveluseteliasiakkaita.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Neurologian erikoislääkäri

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 45 min: 185 euroa

Vastaanottokäynti, 60 min: 230 euroa

Lausunnot pääsääntöisesti listahinnan mukaisesti

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere