Hamid Bur, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Hamid Bur

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Lääketieteen tohtori

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni! 

Olen Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin ja valmistuin Oulun yliopistosta lääketieteen lisensiaatiksi 2017. Väittelin syöpätaudeilta lääketieteen tohtoriksi 2018. Minulla on kokemusta monipuolisesti terveyskeskus- sekä sairaalatyöstä, lisäksi päivystän säännöllisesti.  

Yleislääkärinä olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja hoidan mielelläni kaiken ikäisiä asiakkaita niin akuuteissa kuin pitkäaikaisissakin vaivoissa ja sairauksissa. Palveluihini kuuluvat niin akuuttien sairauksien kuin kansansairauksien tutkimukset ja hoito, pientoimenpiteet (luomien poisto, osakynnenpoistot, nivelpistot, jne.) kuin myös yleislääketieteen todistukset. 

Otan vastaan jokaiseen asiakkaan yksilönä, hänen ominaispiirteineen. Pyrin luomaan vastaanotolleni luottavaisen tunnelman, samalla vastaamaan ja hoitamaan juuri tilannettasi sinua kuunnellen. 

Palvelen sujuvasti sekä suomeksi (Oulun murteella), että englannin kielellä. 

En tee vastaanotolla yli 70-vuotiaiden laajennettua ajokorttitarkastusta. Toimenpiteen suunnittelua varten varaa ensin lääkärikäynti.

Vastaanotolla en uusi pkv-lääkkeitä.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

Pihlajalinna Vantaa

Elannontie 5 (2krs.), 01510 Vantaa