Hanna von Plato, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Hanna von Plato

Anestesiologi

Anestesiologian piiriin kuuluu anestesia (kuten nukutukset ja puudutukset), kivun hoito, tehohoito ja ensihoito.

Kipulääkäri

Kivun hoito

Lääketieteen tohtori

Työskentelen Pihlajalinna Pikku Huopalahdessa kipua hoitavana anestesialääkärinä. Olen suuntautunut erityisesti vammojen ja leikkausten jälkeisen akuutin ja pitkittyneen kivun ja hermoperäisen kivun lääkkeelliseen ja lääkkeettömään hoitoon. Myös kroonisen kivun hoito kuuluu osaamiseeni. Olen anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri, ja minulla on kivunhoitolääketieteen erityispätevyys pohjoismaisesta koulutusohjelmasta, sekä palliatiivisen lääketieteen erityispätevyys. Hoidan myös syöpäpotilaiden kipua.  

Olen tehnyt väitöskirjatyöni leikkauksen jälkeisen kivun hoidosta ja kivun riskitekijöistä leikkauspotilailla. Minulla on vuosien monipuolinen kokemus työskentelystä kipupotilaiden ja leikkauspotilaiden parissa. Työssäni hyödynnän moniammatillisen tiimin osaamista siihen soveltuvissa tilanteissa. 

En uusi vastaanotollani vahvojen opioidien reseptejä lukuun ottamatta leikkauksen jälkeistä kipua tai syöpäkipua, en myöskään uusi bentsodiatsepiini reseptejä. En aloita kannabislääkehoitoja enkä uusi kannabislääkereseptejä.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri

Kivunhoitolääketieteen erityispätevyys

Palliatiivisen lääketieteen erityispätevyys

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki