Harald Kulju — Pihlajalinna

Harald Kulju

Korvalääkäri

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit tutkivat ja hoitavat kyseisen alueiden infektioita ja sairauksia kuten ylähengitysteiden ja korvan tulehduksia.

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Olen vuonna 2020 valmistunut yleislääkäri. Olen toiminut terveyskeskus- ja sairaalatyössä, kiireettömässä ja päivystystyössä sekä yleislääketieteen että erikoissairaanhoidon puolella. Vastaanotollani teen erilaisia toimenpiteitä, kuten tärykalvopistot, putkitukset, poskiontelopunktiot ja huuhtelut, polvi- ja olkanivel punktiot sekä ihomuutosten poistot. Erityisenä mielenkiinnon kohteenani ovat ihomuutosten poistot ja koepalat pään ja kaulan alueelta sekä vapaat ihonsiirteet ja plastiat. Mielenkiinnon kohteenani on myös korvaperäinen huimaus. Varaathan huimausasioissa tupla-ajan niin voimme perehtyä asiaan ilman kiirettä.Tervetuloa vastaanotolleni! 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Korva-, nenä- ja kurkkutauteihin erikoistuva lääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Yleislääkärin normaalihinnasto

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Leväsentie 1, 70700 Kuopio