Heikki Mäenpää, Dosentti, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Heikki Mäenpää

Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Liikuntalääkäri (liikuntalääketieteen erikoislääkäri)

Liikuntalääkäri tutkii ja hoitaa asiakkaita, joilla on liikuntaan, liikkumiseen tai ylipäätään elimistön rasittamiseen liittyviä lääketieteellisiä ongelmia.

Dosentti, Lääketieteen tohtori

Olen ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri. Olen työskennellyt jalkakirurgina 20 vuoden ajan Pihlajalinnassa ja Tays:ssa.

Hoidan mielelläni jalkaterä- ja nilkkavaivoista kärsiviä potilaita. Tyypillisiä jalkakirurgisia ongelmia ovat vaivaisenluu, vasaravarpaat, latuskajalka, nivelrikko, luupiikki ja kantapäävaivat sekä akillesjännekivut. Vaivat voivat olla synnynnäisiä, reumaattisia, rasitusvammoja tai tapaturmia. 

Hoidan myös polvi- ja urheiluvammoja sekä tapaturmapotilaita. Teen haitta-aste, työkyky ja kuntoutuslausuntoja vakuutusyhtiöille, eläkevakuutusyhtiöille ja työvoimaviranomaisille.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, ruotsi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere