Jaana Murrosvuo — Pihlajalinna

Jaana Murrosvuo

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Olen helposti lähestyttävä  ja käytännönläheinen psykologi. Työotteeni perustuu avoimeen keskusteluun ja asiakkaan tavoitteisiin tai muutostoiveisiin. Jäsennän tilannetta teorioita ja kokemusta yhdistäen ja aktiivisesti yhdessä asiakkaan kanssa työskennellen. 


Tavoitteenani työterveyspsykologin käynnillä on ihmisen yksilöllisen tilanteen kokonaisvaltainen hahmottaminen. Pidän yllä ja kehitän osaamistani täydennyskoulutuksilla erityisesti lyhytterapeuttisesta työotteesta sekä kriisi- ja traumatyöstä. Kokemukseni työikäisten, nuorten aikuisten ja nuorten kanssa työskentelystä on antanut ymmärrystä kehityksellisten asioiden ja elämänvaiheen yhteydestä mielenterveyteen ja hyvinvointiin. Minulla on valmiudet kohdata myös fyysiseen terveyteen liittyvät tilanteet. 


Olet tervetullut työstämään kanssani mielenterveyteen liittyviä oireita ja pohdintoja, joilla on merkitystä jaksamisellesi ja työhyvinvoinnillesi. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työterveyspsykologi

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Työterveyshuollon sopimuksen mukaan

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Leväsentie 1, 70700 Kuopio