Janne Soininen — Pihlajalinna

Janne Soininen

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Fysiatri

Fysiatri tutkii, hoitaa ja kuntouttaa tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsiviä potilaita.

Olen sekä fysiatrian erikoislääkäri että koulutettu naprapaatti. Lääketieteen perusteet opin Yhdysvalloissa, valmistuin lääkäriksi ja naprapaatiksi Ruotsissa ja Suomessa minusta viimeisteltiin fysiatri. Työurallani olen toiminut yleis- ja työterveyslääkärinä, ortopedian ja kirurgian apulaislääkärinä, psykiatrina ja ylilääkärinä. Vakuutusyhtiöihin minulla ei ole kytköksiä.

Sovellun kipupotilaiden lääkäriksi kasvuikäisestä vaariin ja lievästi liikuntahäiriöisestä raskaan sarjan kipukroonikkoon. Äkillisten sairauksien hoidosta ja yleisterveyden tukemisesta minulla on yli neljännes vuosisadan kokemus. Viranomaislausuntojen laatiminen on minulle rutiinia. 

Vastaanotolla selvitän terveysongelmasi syyn ja suunnittelen hoito-ohjelman, joka tähtää arki-, työ- ja liikuntakyvyn kohentamiseen. Koordinoin potilaideni omahoitoa täsmäliikunnan, lääkkeiden ja tukihoitojen avulla. 

Ensitapaamiseen tarvitsemme perusteellisen 60 minuutin käynnin (200 e), seurantaan riittävät 30 minuutin lähi- tai etävastaanottoajat (120 e). Peruslausunnot (listahinnoin) ja reseptien uusinnat (50 e) teen kirjallisilla ajoilla. Laajaan kokonaisarvioon lausuntoineen lähete- ja maksusitoumuspotilaille on varattava 2 tuntia (350 e). Yleislääkäritasoisesta 20 minuutin vastaanotosta laskutan 75e. Kelakorvaukset hoituvat automaattisesti. 

Optimoidaan yhdessä sinun hoitosi tuloksellisuus tietoni ja kokemukseni avulla.

Pidän myös yleislääkärin vastaanottoa. Tervetuloa!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Fysiatrian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Fysiatrin ensikäynti, 60 min: 200 euroa

Fysiatrin seurantakäynti , 30 min: 120 euroa

Yleislääkärin vastaanotto, 20 min: 75 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, ruotsi, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Sello

Leppävaarankatu 7, 02600 Espoo

Pihlajalinna Vantaa

Elannontie 5 (2krs.), 01510 Vantaa