Joonas Kuorikoski — Pihlajalinna

Joonas Kuorikoski

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

  

Olen yleislääkäri ja ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva lääkäri. Tutkimustyötä teen vaikeasti loukkaantuneista tapaturmapotilaista. Hoitokäytäntöni pyrin perustamaan tieteelliseen tutkimusnäyttöön. Olen harrastanut eri urheilulajeja läpi koko elämäni, joten urheilijan vammat ja vaivat ovat minulle tuttuja. Opiskeluajoista lähtien olen päivystänyt paljon ja päivystyspotilaiden hoito on lähellä sydäntäni. Vastaanotolleni voit hakeutua minkä vain vaivan vuoksi. Erityisen mielelläni hoidan urheiluvammat, tapaturmat ja akuutit sairastumiset.

Teen vastaanotollani kaikkia yleislääkäritasoisia toimenpiteitä, esimerkiksi nivelpistot, luomien ja rasvapattien (aterooma, lipooma) poistot, kynsitoimenpiteet ja peräpukamien hoito. 

Voit hakeutua vastaanotolleni myös ajokorttitarkastusta, tai muuta lääkärintodistusta varten (esimerkiksi Puolustusvoimia tai koulua varten).

En uusi PKV-lääkkeitä. 

Tervetuloa vastaanotolleni! 


Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva lääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Jyväskylä

Cygnaeuksenkatu 8, 40100 Jyväskylä

Pihlajalinna Kelloportti

Kelloportinkatu 1 D, 33100 Tampere

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere