Juha Koskimäki, Lääketieteen tohtori, Dosentti — Pihlajalinna

Juha Koskimäki

Urologi

Urologi eli urologian erikoislääkäri on perehtynyt sekä naisten että miesten virtsaelinsairauksien tutkimiseen ja hoitoon. Urologi tutkii ja hoitaa myös miesten sukupuolielinten sairauksia.

Lääketieteen tohtori, Dosentti

Olen urologian ja kirurgian erikoislääkäri. Työskentelen Tampereen yliopistollisessa sairaalassa (Tays) ja pidän vastaanottoa Koskiklinikassa.  

Vastaanotolla hoidan yleisurologiaa kuten eturauhasen sairauksia (eturauhasen tulehdus, eturauhassyöpä ja eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu), virtsarakon sairauksia (verivirtsaisuus), peniksen sairauksia ( esim ihottuma, kutina, patit peniksessä), esinahan sairauksia (ahdas esinahka), kivespussin sairauksia (kipu, kyhmy kiveksessä) ja erektiohäiriöitä. 

Sairaudet ilmenevät useimmiten oireina, joita ovat esimerkiksi  tihentynyt tarve, yöllinen tarve käydä wc: ssä, äkillinen virtsaamistarve, heikentynyt virtsasuihku, tunne, että rakko ei oikein kunnolla tyhjene, alavatsakipu tai verivirtsaisuus. 

Oireet vaativat aina selvitystä ja tutkimuksia, jotta hoito voidaan kohdentaa oikein. Virtsarakon tähystys ja eturauhasen ultraäänikuvaus ovat niistä tavallisimpia ja voidaan tehdä vastaanotolla.

Valitettavasti en voi ottaa potilaikseni Pirhan palvelusetelillä tulevia enkä tee miesten sterilisaatioleikkauksia.

Luonteeltani olen kuunteleva ja rauhallinen. 

Tervetuloa vastaanotolle!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Urologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanoton ja toimenpiteiden hinnat ovat Pihlajalinnan hinnaston mukaisia.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere