Juhana Rautiola, Lääketieteen ja kirurgian tohtori — Pihlajalinna

Juhana Rautiola

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Urologi

Urologi eli urologian erikoislääkäri on perehtynyt sekä naisten että miesten virtsaelinsairauksien tutkimiseen ja hoitoon. Urologi tutkii ja hoitaa myös miesten sukupuolielinten sairauksia.

Lääketieteen ja kirurgian tohtori

Olen urologian erikoislääkäri ja päätyössäni toimin Karoliinisessa yliopistosairaalassa Tukholmassa. Diagnosoin ja hoidan aikuispotilaiden hyvän- ja pahanlaatuisia urologisia sairauksia, joihin kuuluvat esimerkiksi eturauhassyöpä, eturauhasen liikakasvu, erektiohäiriö ja verivirtsaisuuden selvittelyt, sekä miesten ja naisten erilaisia virtsavaivoja. Erityisosaamistani on erityisesti eturauhas- sekä virtsarakkosyövän diagnosointi ja hoito.

Olen myös kokenut yleislääkäri, ja toiminut monipuolisesti eri yleislääketieteen ajanvaraus- ja päivystyspisteissä ympäri Suomen ja hoitanut kaikenikäisiä potilaita. Toimin myös Pihlajalinna Dextran yleislääkäripäivystyksessä.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Urologian erikoislääkäri

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki