Julia Moisala — Pihlajalinna

Julia Moisala

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Gynekologi

Gynekologi on erikoitunut naistentautien hoitoon, hormonaalisiin ongelmiin sekä gynekologisiin toimenpiteisiin.

Olen yleislääketieteen erikoislääkäri, jolla on kokemusta sekä terveyskeskustyöstä että sairaalatyöstä naistentautien ja synnytysten, kirurgian ja syöpätautien erikoisalalla. Vastaanotolleni voi hakeutua kaikenikäiset potilaat niin pienten kuin suurtenkin ongelmien kanssa. Hoidan yleislääkäritasoisia akuutteja sairauksia ja vammoja, vuosikontrolleja (mm. verenpainetauti, diabetes, astma) ja yleislääkäritasoisia pientoimenpiteitä (luomen poistot, haavojen ompelu, nivelinjektiot).


Useamman vuoden gynekologisen työkokemuksen vuoksi hoidan myös ehkäisy- ja vaihdevuosiongelmia sekä teen gynekologisia ja raskaudenaikaisia ultraäänitutkimuksia. Teen myös gynekologisia vuositarkastuksia, ehkäisyn suunnittelua, kierukan ja ehkäisykapseleiden asetuksia ja poistoja. Koska en ole gynekologi, minulle ei voi hakeutua julkisen puolen palvelusetelillä gynekologin tutkimusta varten.


Ei vastaanotolla pkv-lääkkeiden kirjoittamista tai uusintaa. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Etävastaanotto

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere