Juri Kivelev, Dosentti — Pihlajalinna

Juri Kivelev

Neurokirurgi
Dosentti

Olen toiminut neurokirurgian erikoislääkärinä vuodesta 2011 alkaen. Vuonna 2005 aloitin erikoistumisen neurokirurgiksi  Töölön sairaalassa ylilääkäri ja professori J.Hernesniemen johdon alla. Urani alusta alkaen olen ollut kiinnostunut mini-invasiivisesta neurokirurgiasta. Tekniikka mahdollistaa tehokkaan operoinnin pienen ihoviillon kautta, mahdollisimman vähäisillä kudosvaurioilla. Olen kehittänyt osaamistani vuosien varrella intensiivisen työn kautta ja olen suorittanut itsenäisesti yhteensä yli 2000 leikkausta. Näistä suurin osa on tehty leikkausmikroskoopin alla mikrokirurgista tekniikkaa noudattaen. Osaamista minulle on kertynyt erityisesti  selkäranka- ja aivoverisuonikirurgiasta. 

Urani aikana olen käynyt oppimassa uutta leikkaustekniikkaa maailman parhaissa neurokirurgisissa yksiköissä, joihin kuuluu mm. Barrow Neurological Institute (Prof R.Spetzler, Phoenix, USA) ja Teishinkai Hospital (Prof. R.Tanikawa, Sapporo, Japan).   

Pidän potilastyöstä. On erittäin tärkeä, että lääkäri on empaattinen ja potilas tulee kuulluksi.  Pyrin aina noudattamaan näitä periaatteita omassa työssäni. Hoidon tarkka suunnittelu ja potilaan hyvä informointi sairaudesta  ja sen hoitovaihtoehdoista kuuluvat jokapäiväiseen työhöni. 

Kliinisen työn ohella olen toiminut tutkijana. Vuonna 2010 väittelin tohtoriksi Helsingin yliopistossa ja v.2016 sain dosentin arvon Turun yliopistossa. 

   

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Neurokirurgian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, suomi, venäjä, ruotsi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki

Pihlajalinna Turku Keskusta

Yliopistonkatu 29 B, 20100 Turku

Pihlajalinna Turku Kupittaa

Joukahaisenkatu 9, 20520 Turku