Kai Turkulainen — Pihlajalinna

Kai Turkulainen

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti on perehtynyt ihmisen liikkumiseen ja toimintakykyyn sekä näissä ilmeneviin ongelmiin.

Urheiluhieroja

Urheiluhierojalla on erikoisosaaminen, jonka turvin hän osaa työskennellä urheilijoiden lihashuollon ja harjoittelun tukena.

Työskentelen Pihlajalinna Pikku Huopalahdessa fysioterapeuttina.  

Minulla on pitkäaikainen yli 20v kokemus ammattiurheilun ja tavoitteellisen urheilun parista. Olen koulutukseltani manipulatiivinen fysioterapeutti (Maitland Concept) ja työnotteeni on kliiniseen päättelyyn perustuva kokonaisvaltainen ja holistinen sekä ihmisen voimavarat huomioiva lähestymistapa. Kuntoutus koostuu yksilökeskeisestä lähestymistavasta, joka yhdistää parhaan tutkimustuloksen sekä pitkäaikaisen kliinisen työkokemuksen. Hoidon keskiössä ovat myös huolellisesti suunnitellut harjoitusohjelmat joihin sisältyy asiakkaan ohjaaminen ja perehdytys. 

Vastaanotolleni saapuu epäspesifistä selkä- tai muiden nivelten alueen kivuista kärsiviä, joilla kivunsäätelyjärjestelmä hälyttää tai on se muutoin järkkynyt. Työskentelen mielelläni urheilijoiden ja liikkuvien ihmisten parissa ja vastaanotollani on myös trauma sekä ylikuormitus asiakkaita. Monilla asiakkailla on takana operaatio tai useampia operaatioita liittyen aikaisempiin vammoihin. Tyypillinen leikkauksen jälkeinen kuntoutusasiakas on mm. olkapään tai muun nivelen alueen leikkauksen tai luunmurtuman jälkeinen kuntoutus.  Yksi tärkeä asiakaskunta on pään sekä kaularangan alueen hoitoa vaativat potilaat, jotka toteutan yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Kuntoutan myös liikunta- ja rasitusvammoista kärsiviä kasvuikäisiä. 

Erikoisosaamisalaani ovat selkä-, niska-, ja olkapäävammojen kuntoutus sekä liikuntavammojen ja ylirasitusvammojen ennaltaehkäisy ja hoito sekä leikkauksen jälkeinen kuntoutus. Teen myös nivel- ja faskia käsittelyjä sekä annan akupunktiota. Kuntoutan rasitusvammoista kuntoutuvia kasvuikäisiä.

Yhdessä voimme löytää voimavaroja ja keinoja parempaan jaksamiseen ja toimintakykyyn.

Tervetuloa vastaanotolle!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Fysioterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki