Kristiina Ruotsalainen, Lääketieteen lisensiaatti — Pihlajalinna

Kristiina Ruotsalainen

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Lääketieteen lisensiaatti

Huom. EN hoida akuutteja hengitystieinfektioita ja korvatulehduksia, en tee työterveystarkastuksia enkä kirjoita rauhoittavia reseptilääkkeitä ensikäynnillä, vaan suosin lääkkeettömän hoidon keinoja.

Olen yleislääkäri, jolle tärkeää on asiakkaiden terveysongelmien kokonaisvaltainen arviointi ja hoito. Siksi perusvastaanottoaikani ovat pitkiä 30-60 min.  90 min kokonaisvaltaisten aikojen ajanvaraukseen kuuluu etukäteen lähetettävä esitietolomake sähköpostitse tai postitse. Varaa sellainen puhelimitse. 

Ensikäynnin tulee olla vastaanottokäynti tai videovastaanotto. Puhelinvastaanotto on jatkokäyntejä varten. Sähköpostitse annettavasta neuvonnasta, lääkärinlausunnoista  ja reseptin uusinnasta laskutetaan erillisen hinnaston mukaisesti. Suosittelen lämpimästi etävastaanottoa kaikkiin tilanteisiin, joissa et tarvitse lääkärin tutkimusta fyysisesti. Teen tarvittaessa kotikäyntejä Lappeenrannan alueella. Kiinnitän erityistä huomiota elämäntapatekijöihin, varsinkin ravitsemukseen ( myös rauta),  suolistoon, uneen, palautumiseen, liikuntaan sekä kuntoutustarpeeseen.  Hoidan kilpirauhaspotilaita. Kauttani saa laajoja ruoka-aineallergiaan, ravintoaineisiin ja suolistoon liittyviä tutkimuspaketteja.  Käytän hoidossa mukana myös  nivelpistoksia, akupunktiota, sekä lyhytterapiaa hypnoterapian, positiivisen psykologian ja myötätuntokeskeisen terapian keinoin. Minulla on vuosien kokemus työterveyshuollon ja kuntoutuksen parista sekä 3-vuotinen hypnoterapeuttikoulutus.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 10 min: 53 euroa

Vastaanottokäynti, 20 min: 73 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 95 euroa

Vastaanottokäynti, 45 min: 121 euroa

Vastaanottokäynti, 60 min: 151 euroa

Vastaanottokäynti, 90 min: 223 euroa

Hypnoterapiakäynti, 60 min: 115 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Lappeenranta

Kirkkokatu 9, 53100 Lappeenranta