Kristiina Ruotsalainen, Lääketieteen lisensiaatti — Pihlajalinna

Kristiina Ruotsalainen

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Lääketieteen lisensiaatti

Huom. EN hoida akuutteja hengitystieinfektioita, en tee työterveystarkastuksia enkä kirjoita rauhoittavia reseptilääkkeitä ensikäynnillä, vaan suosin lääkkeettömän hoidon keinoja.

Olen yleislääkäri, jolle tärkeää on asiakkaiden terveysongelmien kokonaisvaltainen arviointi ja hoito. Siksi perusvastaanottoaikani ovat pitkiä 30-60 min.  90 min kokonaisvaltaisten aikojen ajanvaraukseen kuuluu etukäteen lähetettävä esitietolomake. Kiinnitän erityistä huomiota elämäntapatekijöihin, varsinkin ravitsemukseen ( myös rauta),  suolistoon, uneen, liikuntaan sekä kuntoutustarpeeseen. Käytän hoidossa mukana myös positiivista psykologiaa, nivelpistoksia, akupunktiota, hypnoterapiaa, myötätuntokeskeistä terapiaa sekä skeematerapiaa. Ensikäynnin tulee olla vastaanottokäynti tai videovastaanotto henkilöllisyyden varmistamista varten. Puhelinvastaanotto on jatkokäyntejä varten. Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi suosittelen lämpimästi etävastaanottoa kaikkiin tilanteisiin, joissa et tarvitse lääkärin tutkimusta fyysisesti. Kauttani saa laajoja ruoka-aineallergiaan, ravintoainetekijöihin ja suolistoon liittyviä tutkimuspaketteja. Teen tarvittaessa kotikäyntejä Lappeenrannan alueella.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 10 min: 48.4 euroa

Vastaanottokäynti, 20 min: 66 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 86 euroa

Vastaanottokäynti, 45 min: 110 euroa

Vastaanottokäynti, 60 min: 137.5 euroa

Vastaanottokäynti, 90 min: 202.4 euroa

Hypnoterapiakäynti, 60 min: 107 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Lappeenranta

Kirkkokatu 9, 53100 Lappeenranta