Leevi Eklund — Pihlajalinna

Leevi Eklund

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Päivystys

Hoidan sairautesi yleislääkäritasolla kokonaisvaltaisesti alusta loppuun asti ja olen arkena nopeasti tavoitettavissa tekstiviestillä mm. labratulosten, kuvantamistutkimusten ja muiden olennaisten asioiden tarkistamiseksi ja jatkohoidon suunnittelemiseksi.

Työkokemusta minulle on kertynyt kaikista yleislääkärin toimintaympäristöistä: erityisesti yksityisestä sairaanhoidosta, terveyskeskuksesta, vuodeosastoilta, keskussairaalatason päivystyksestä ja psykiatrisesta avohoidosta. 

Lisäksi minulla on runsaasti kokemusta etälääketieteestä ja hoidon järjestäminen ja hoidontarpeen arviointi puhelimitse on tuttua.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!Varaathan Laajennettuja ajokorttilausuntoja varten tupla-ajan. Normaalit ajokorttilausunnot 20min ajalla. B-lausunnoissa myös tupla-aika. En tee tällä hetkellä kutsuntatarkastuksia armeijaa varten.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Listahinnat, viikonloppuisin korotetut hinnat.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kelloportti

Kelloportinkatu 1 D, 33100 Tampere

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere

Pihlajalinna Villilä

Ratakistonkatu 7, 33300 Tampere