Manne Pyykkö — Pihlajalinna

Manne Pyykkö

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Tervetuloa vastaanotolleni Dextraan, Munkkivuoreen! Tapaan ihmisiä myös etäyhteydellä.

Olen laillistettu psykologi; olen työskennellyt psykologina yli 20 vuoden ajan, hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Tein pitkään töitä osaamisen ja kehittymisen parissa, mutta sittemmin pääpaino on ollut jaksamisen ja selviämisen saroilla. Viime vuodet olen tehnyt puhtaasti asiakastyötä, viimeksi opintopsykologina ammattikorkeakoulussa. 

Työssä jaksaminen, työyhteisöjännitteet, stressin sietäminen, itsensä johtaminen, uniongelmat, työn ja siviilielämän yhtyeensovittaminen, ihmissuhdesolmut, elämän kriisitilanteet, merkityksellisyyden kokemukset, sopeutumishaasteet, ahdistus- ja masennuskoettelemukset - mm. näitä teemoja olen pohtinut paljon asiakkaiden kanssa yhteistuumin. 

Monesti turhaumat ja murheet kasautuvat, jolloin ”möykky” pitää jakaa osiin. Draaman kaari voi myös olla toinen. Joskus työskentely on päämäärähakuista ja tavoitteellista. Joskus oikean kysymyksen löytäminen on enemmän kuin oikea vastaus. Muutama asia on kuitenkin varma. Murheet ainakin puolittuvat, kun niistä kertoo toiselle. Kahdet aivot ovat enemmän kuin yhdet. Stressaaminen on usein turhaa, jos on varasuunnitelmia.

Varaa rohkeasti aika - kenenkään ei tarvitse selviytyä yksin.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykologi

Työterveyspsykologi

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki