Marika Kuuskeri, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Marika Kuuskeri

Plastiikkakirurgi

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri tekee toimenpiteitä ja leikkauksia, joilla muokataan kehon epämuodostumia tai kehoon tulleita vammoja mahdollisimman normaaleiksi ja toimiviksi. Plastiikkakirurgian avulla voidaan myös muokata kehoa esteettisesti asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Lääketieteen tohtori

Olen plastiikkakirurgian erikoislääkäri ja työskentelen yksityisvastaanottoni lisäksi myös Tampereen yliopistollisessa sairaalassa plastiikkakirurgian klinikassa apulaisylilääkärinä. TAYS:ssa teen paljon mm. mikrokirurgisia leikkauksia. Olen myös syventänyt osaamistani ja työskennellyt plastiikkakirurgian erikoislääkärinä Kanadassa Toronton yliopistosairaalassa. 

Hoidan mielelläni kaikenikäisiä asiakkaita, myös lapsia. Minulla on vuosien kokemus erilaisista plastiikkakirurgisista toimenpiteistä. Erityistä perehtyneisyyttä minulla on kasvojen ja silmäluomien alueen kirurgiaan, erilaisten ihosyöpien ja -kasvainten leikkaushoitoon, sekä vartaloa muokkaavaan ja rintojen alueen (suurennus, pienennys, kohotus) kirurgiaan. Osaamisalueeseeni kuuluvat myös arpikorjaukset, intiimialueen kirurgia sekä injektiohoidot (täyteaineet, Botox). Ihomuutosten poistot onnistuvat sujuvasti yleensä jo konsultaatiokäynnin yhteydessä. Minulla on myös haavanhoidon erityispätevyys.

Lääkärinä olen helposti lähestyttävä ja etenen aina asiakasta kuunnellen. Haluan löytää kullekin asiakkaalleni parhaan ja yksilöllisesti suunnitellun toimenpiteen. 

Tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Haavanhoidon erityispätevyys

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere