Merja Malin, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Merja Malin

Lastenlääkäri

Lastenlääkäri eli pediatri palvelevat lasten ja nuorten sekä äkillisissä että pitempiaikaista hoitoa vaativissa sairastumistapauksissa.

Lasten reumatologi
Lääketieteen tohtori

Olen hoitanut lapsipotilaita jo vuodesta 1992 sekä julkisella että yksityisellä puolella, alkuun Tampereella ja nykyään Helsingissä muuton myötä. Vuonna 2002 sain lastenreumatologin erityispätevyyden ja hoidan edelleen lastenreumaa sairastavia lapsia Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Toimin Helsingissä myös lastenneuvolassa ja kouluterveydenhuollossa, jotta nekin lapset, joilla ei ole mahdollisuutta käydä yksityisellä lääkäriasemalla, pääsevät lastenlääkärin vastaanotolle. 

Lapset ja nuoret ovat sydämellisesti tervetulleita vastaanotolleni kaikissa vaivoissa, on kyseessä sitten flunssa, nivelkivut, lastenreuma, vatsavaivat, astma tai allergia. Annan myös siitepölyallergiaan siedätyshoitoa.

Jos tulette vastaanotolleni nivelvaivoissa, astma- ja/ tai allergia-asioissa, varaathan 2 aikaa. Käynneille on hyvä tuoda mukana myös kasvukäyrät ja mahdolliset jo aikaisemmin tehdyt tutkimusvastaukset ja -lausunnot. 

Murtumia en valitettavasti hoida enkä ompele haavoja. Pienten nirhamien ja nivelten venähdyksien hoito onnistuu. Minulle voi varata myös etävastaanottoaikoja.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Lastentautien erikoislääkäri

Lastenreumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 120 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 145 euroa

Vastaanottokäynti, 45 min: 190 euroa

Vastaanottokäynti, 60 min: 245 euroa

Vastaanottokäynti Lasten Päivystys, 20 min: 125 euroa

Vastaanottokäynti Lasten Päivystys, 30 min: 165 euroa

Vastaanottokäynti Lasten Päivystys, 45 min: 220 euroa

Vastaanottokäynti Lasten Päivystys, 60 min: 265 euroa

Hinnat ovat voimassa arkisin klo 7–21. Muina aikoina hintoihin lisätään korotukset: arkisin klo 21–7 hintojen korotus on 100 prosenttia. Lauantaisin klo 7–18 välillä korotus on 30 prosenttia. Lauantaisin klo 18 jälkeen, sunnuntaisin, juhlapyhien aattona klo 18 jälkeen ja pyhinä korotus on 100 prosenttia. Teen myös nivelten ultraäänitutkimuksia

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki