Merja Malin, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Merja Malin

Lastenlääkäri

Lastenlääkäri eli pediatri palvelevat lasten ja nuorten sekä äkillisissä että pitempiaikaista hoitoa vaativissa sairastumistapauksissa.

Lasten reumatologi
Lääketieteen tohtori

Olen sydämeltäni lasten lääkäri ja sen vuoksi olen hoitanut yksityissektorilla lapsipotilaita jo vuodesta 1992. Vuonna 2002 sain lastenreumatologin erityispätevyyden ja hoidan myös Tampereen yliopistollisessa sairaalassa lastenreumapotilaita. Toimin myös kerran viikossa lastenneuvolassa lääkärinä tarjoten asiantuntemustani myös perusterveydenhuollossa. Lapset ja nuoret ovat sydämellisesti tervetulleita vastaanotolleni kaikissa vaivoissa, on kyseessä flunssa, nivelkivut, vatsavaivat, astma tai allergia (annan myös siitepölyallergiaan siedätyshoitoa).

Jos tulette vastaanotolleni nivelvaivoissa, astma- ja/ tai allergia-asioissa, varaathan 2 aikaa. Käynneille on hyvä tuoda mukana myös kasvukäyrät ja mahdolliset jo aikaisemmin tehdyt tutkimusvastaukset ja -lausunnot. 

Murtumia en valitettavasti hoida enkä ompele haavoja. Pienten nirhamien ja nivelten venähdyksien hoito onnistuu. Minulle voi varata myös etävastaanottoaikoja.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Lastentautien erikoislääkäri

Lastenreumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 98 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 120 euroa

Vastaanottokäynti, 45 min: 145 euroa

Vastaanottokäynti, 60 min: 195 euroa

La 20min 7-18: 125 euroa, La 18-Su 22 20min: 148 euroa, La 7-18 30min: 150 euroa, La 18-Su24 30min: 179 euroa. Teen myös nivelten ultraäänitutkimuksia

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere