Minna Pajunen, Terveystieteiden maisteri — Pihlajalinna

Minna Pajunen

Ravitsemusterapeutti

Ravitsemusterapeutti auttaa ja neuvoo ravitsemukseen liittyvissä asioissa muun muassa urheilijoita, urheilevia junioreita tai liikkujia.

Terveystieteiden maisteri

Työskentelen ravitsemusterapeuttina Pihlajalinnan etäklinikalla työterveysasiakkaiden parissa. Ravitsemusterapiaan voi hakeutua työterveyslääkärin tai -hoitajan lähetteellä. 


Ravitsemusterapeutin osaamista tarvitaan ainakin näissä tilanteissa: Kun työntekijä on:


 Sairastumisen vaaraa aiheuttavassa työssä: Esimerkiksi yö-, vuoro-, kylmä- ja kuumatyö  Hyvää terveyttä ja vireystilaa vaativassa ammatissa: Esimerkiksi ammattikuljettaja sekä palo- ja pelastusala  Työssä, joka voi myötävaikuttaa virheravitsemuksen kehittymiselle: Esimerkiksi ruoka-alan ammatti, ammattikuljettaja  Tilanteessa, jossa työaikaisen ruokailun järjestäminen on haastavaa: Esimerkiksi ulkotyö, ammattikuljettaja  Tilanteessa, jossa todettu sairastumisen riskitekijöitä ja jossa ravitsemuksella voidaan ehkäistä tai hoitaa sairauksien kehittymistä: Esimerkiksi ylipaino, esidiabetes, dyslipidemia, kohonnut verenpaine, diabetes  Tilanteessa, jossa ravitsemushoitoa vaativa sairaus haittaa työntekoa : Esimerkiksi toiminnalliset vatsavaivatErikoistumisalat ja -tehtävät:- TtM, Laillistettu ravitsemusterapeutti- TyöterveyshuoltoErikoistumisalat ja tehtävät:

Ravitsemusterapeutti

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Etävastaanotto