Päivi Juselius — Pihlajalinna

Päivi Juselius

Diabetesklinikan hoitaja
Diabeteshoitaja
Painonhallintaklinikan hoitaja

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja AMK, terveydenhoitaja, diabeteshoitaja sekä kliininen asiantuntija YAMK. Minulle on myönnetty sairaanhoitajaliiton kliinisen hoitotyön erityispätevyys diabeteshoitotyöstä vuonna 2009. Lisäksi olen suorittanut sairaanhoitajan lääkkeenmääräämisopinnot.  


Olen  perehtynyt vuosien saatossa niin ykkös- kuin kakkostyypin  diabeetikoiden hoitoon erikoissairaanhoidossa sekä  perusterveydenhoidossa. Sydäntäni lähellä on diabeetikoiden ja valtimotautipotilaiden hyvä ja kokonaisvaltainen hoito. Autan  Sinua mielelläni diabetekseen ja painonhallintaan liittyvissä hoito-ongelmissa, kuten  elämäntapahoidossa (liikunta, ruokavalio, painonhallinta), sekä  erilaisiin lääkityksiin liittyvissä asioissa, esimerkiksi  insuliinihoidon ja muiden pistoshoitojen toteuttamisessa.   


Hoitajana  lähestymistapani on positiivinen ja keskusteleva, ja pyrin huomioimaan asiakkaan yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti asiakasta kuunnellen ja hänen kanssaan ratkaisuja löytäen.  

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni! 


Ohjeet ajanvaraukseen:

* diabetes-vastaanotto 60 min.

* painonhallinta- ja elintapaohjaus 60 min. 


Erikoistumisalat ja tehtävät:

Sairaanhoitaja (ylempi AMK)

Terveydenhoitaja

Diabeteshoitaja

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 94 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 47 euroa

Hintoihin lisätään kantamaksu 1,50€, toimistomaksu 8,90€ sekä mahdolliset toimenpidelisät. Varatun ajan voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme hinnaston mukaisen palvelun hinnan.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki