Päivi Nuttunen — Pihlajalinna

Päivi Nuttunen

Gynekologi

Gynekologi on erikoitunut naistentautien hoitoon, hormonaalisiin ongelmiin sekä gynekologisiin toimenpiteisiin.

 

Olen naistentautien ja synnytysten sekä yleislääketieteen erikoislääkäri. Päätoimisesti työskentelen Itä-Suomen yliopistossa lääketieteellisen tiedekunnan lääkäriopettajana ja erikoislääkärinä KYS:ssa.

Urani aikana olen työskennellyt myös pidemmän aikaa terveyskeskuksessa.

Hoidan mielelläni kaikenikäisiä gynekologisia potilaita ja osaamiseni painottuu yleisgynekologiaan ja raskauden ajan ongelmien hoitoon sekä nuorten ja pelkopotilaiden kohtaamiseen. Teen gynekologisia perustarkastuksia ja ultraääniä, raskaudenaikaisia tarkastuksia ja sikiön hyvinvointiulträänitutkimuksia (poislukien rakenneseulontatutkimukset), hoidan ehkäisypotilaita, otan näytteitä ja laitan kierukoita.

Voit tulla vastaanotolleni myös missä tahansa muussa asiassa, sillä yleislääkärinä pystyn auttamaan sinua selvittämään monen oireen tai vaivan syyn. Teen tavanomaisia yleislääketieteellisiä pientoimenpiteitä ja myös tarkoituksenmukaiset lausunnot hoituvat vastaanottoni kautta. Hoidan myös lapsipotilaita.

Noudatan Käypä Hoito - suosituksia ja muita yleisesti hyväksyttyjä lääketieteellisiä käytäntöjä. Väärinkäyttöön soveltuvia lääkkeitä en kirjoita vastaanotoltani.

Tervetuloa akuutille tai kiireettömälle ajalle - vastaanotollani pyrin rauhalliseen, mutta rentoon tunnelmaan.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Leväsentie 1, 70700 Kuopio