Petra Salminen — Pihlajalinna

Petra Salminen

Ravitsemusterapeutti

Ravitsemusterapeutti auttaa ja neuvoo ravitsemukseen liittyvissä asioissa muun muassa urheilijoita, urheilevia junioreita tai liikkujia.

Vahvuuteni ravitsemusterapeuttina on monipuolinen ravitsemusosaaminen sekä aito halu auttaa niin pienissä kuin vähän suuremmissakin ravitsemuspulmissa. Erityisosaamistani ovat painonhallinta, metabolinen oireyhtymä (kohonnut kolesteroli ja verenpaine, tyypin 2 diabetes), erilaiset suolisto- ja vatsavaivat, keliakia, pikkulasten ravitsemus ja allergiat, syömishäiriöt sekä urheiluravitsemus. Minulla on työterveyshuollon asiantuntijapätevyys.  

Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Erityisesti ravitsemuspsykologia ja syömistä ohjaavat tekivät ovat mielenkiintoni kohteena. Tarvittaessa ohjaustyylini on terapeuttinen ja voimavaroja tukeva. Tästä on hyötyä etenkin elämäntapamuutoksissa ja painonhallinnassa sekä asiakkaille, joilla on tunnesyömistä tai häiriintynyttä syömiskäyttäytymistä. Vastaanotollani otan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti huomioon ja pyrin löytämään yhdessä asiakkaan kanssa käytännönläheisiä ja konkreettisia keinoja ravitsemuspulmiin. Nautin ihmisten kohtaamisesta ja kokonaisvaltaisesta terveyden edistämisestä. 

Tervetuloa vastaanotolleni, paikanpäälle tai etänä!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ravitsemusterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 125 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kangasala

Kaarninkuja 3, 36220 Kangasala

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere