Raine Sihvonen, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Raine Sihvonen

Päivystys
Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Lääketieteen tohtori

Olen toiminut ortopedian ja traumatologian erikoislääkärinä yli 20 vuotta.  Olen työskennellyt Taysissa, Hatanpään sairaalassa ja nyt viimeiset vuodet koko aikaisesti Pihlajalinnassa ensin Koskiklinikalla ja nyt Kelloportti Tampellassa. Minulla on  pitkä kokemus polvikirurgiasta ja polven alueen tapaturmien hoidosta. Erityisosaamistani ovat polven urheiluvammat ja tapaturmat (mm. eturistiside-, sivuside-  ja kierukkarepeämät) sekä muut polvivaivat mukaan lukien alkava nivelrikko.  Hoidan polven alueen tapaturmia ja vaivoja menestyksekkäästi myös kuntouttamalla.  Leikkaus tehdään vain silloin kun se on tarpeellinen ja hyödyllinen.  Olen tehnyt väitöskirjan polven kierukkarepeämistä 2014. Olen pitänyt paljon luentoja ja kouluttanut lääkäreitä polven alueen ongelmien hoitoon. 

Toimin tällä hetkellä Tapparan liigajoukkueen lääkärinä. Aiemmin olen toiminut Suomen salibandymaajoukkueen ja Salibandyseura Classicin lääkärinä. Harrastan urheilua, mm golf, jääkiekko ja salibandy.

Julkaisujani löytyy mm. pubmedistä:  Sihvonen R - Search Results - PubMed (nih.gov) 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kelloportti

Kelloportinkatu 1 D, 33100 Tampere