Riika Pirnes — Pihlajalinna

Riika Pirnes

Mielen Pihlajalinna
Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Olen psykiatrian erikoislääkäri. Minulla on työkokemusta erikoissairaanhoidon osastotyöstä (mielialahäiriöt, psykoosit, päihdehoito), poliklinikkatyöstä ja olen toiminut myös neuropsykiatrisessa työryhmässä yleissairaalapsykiatrialla. Hoidan pääasiassa aikuispotilaita, mutta työkokemusta on myös nuorten ja vanhusten parissa työskentelystä. Erityisosaamisaluettani ovat psykoosisairaudet, kaksisuuntainen mielialahäiriö, masennus ja ahdistuneisuushäiriöt. Vastaanotolla teen lääkitys- ja työkyvynarviointeja, psykiatrista diagnostiikkaa, hoito- ja kuntoutussuunnitelmia sekä psykoterapia-arvioita. Varaathan ajan Mielen huoli-puhelinlinjan kautta, jos asiasi koskee ADHD/ADD:ta.

Kaikki vastaanottoni toteutuvat etänä. Tervetuloa!


Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin varataan vastaanottajan aikaa yhteensä 90-120min, josta itse vastaanottoaika noin 45-60min. Psykoterapia-arviot vaativat aina 90min ajan.

Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 260 euroa

Vastaanottokäynti, 90 min: 460 euroa

Vastaanottokäynti, 120 min: 565 euroa

Vastaanottokäynti, 75 min: 340 euroa

Ensikäynti alk. 460e, jatkokäynnit 150e-460e käytetystä ajasta riippuen. B-lausunto 170-230e (vastaanottohinnan lisäksi) laajuudesta riippuen.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Etävastaanotto