Riika Pirnes — Pihlajalinna

Riika Pirnes

Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Olen psykiatrian erikoislääkäri. Minulla on työkokemusta erikoissairaanhoidon osastotyöstä (mielialahäiriöt, psykoosit, päihdehoito), poliklinikkatyöstä ja olen toiminut myös neuropsykiatrisessa työryhmässä yleissairaalapsykiatrialla. Hoidan pääasiassa aikuispotilaita, mutta työkokemusta on myös nuorten ja vanhusten parissa työskentelystä. Erityisosaamisaluettani ovat psykoosisairaudet, kaksisuuntainen mielialahäiriö, masennus ja ahdistuneisuushäiriöt. Vastaanotolla teen lääkitys- ja työkyvynarviointeja, psykiatrista diagnostiikkaa, hoito- ja kuntoutussuunnitelmia sekä psykoterapia-arvioita. Varaathan ajan kollegalleni, jos asiasi koskee ADHD/ADD:ta.

Kaikki vastaanottoni toteutuvat etänä. Tervetuloa!


Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin varataan vastaanottajan aikaa yhteensä 90-120min, josta itse vastaanottoaika n. 60min. Psykoterapia-arviot vaativat aina 90min ajan.

Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 193 euroa

Vastaanottokäynti, 90 min: 392 euroa

Vastaanottokäynti, 120 min: 523 euroa

Ensikäynti alk. 392e, jatkokäynnit 193e-392e käytetystä ajasta riippuen. B-lausunto 120-185e (vastaanottohinnan lisäksi) riippuen laajuudesta.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Etävastaanotto