Riina Talvitie — Pihlajalinna

Riina Talvitie

Ravitsemusterapeutti

Ravitsemusterapeutti auttaa ja neuvoo ravitsemukseen liittyvissä asioissa muun muassa urheilijoita, urheilevia junioreita tai liikkujia.

Olen laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Olen erityisen kiinnostunut laihdutus- ja painonhallinta-asioista sekä toiminnallisten vatsavaivojen ravitsemushoidosta. Olen työskennellyt ravitsemusterapeuttina 15 vuotta sairaalassa ja myös työ- ja perusterveydenhuollossa.

Erityisosaamiseeni kuuluu FODMAP-ruokavalio, sydän- ja verisuonisairauksien ravitsemushoito, keliakia, lihavuusleikatun ravitsemus, tulehduksellisten suolistosairauksien ravitsemushoito, erityisruokavaliot ja vajaaravitsemuksen hoito. Ohjaan mielelläni kaikenikäisiä asiakkaita ravitsemushoitoon ja elämäntapaohjaukseen liittyvissä asioissa. Minulla on työterveyshuollon pätevyys. 

Vastaanottokäyntiä edeltävästi on hyvä täyttää vapaamuotoista ruokakirjanpitoa eli merkitä kolmelta päivältä aterioittain mitä söi ja joi (määrä + laatu). Puhelimeen voi myös ottaa kuvia syödyistä aterioista.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ravitsemusterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 129 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere