Roope Rautiainen, Lääketieteen lisensiaatti — Pihlajalinna

Roope Rautiainen

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Lääketieteen lisensiaatti

Olen monipuolisen, ihmislähtöisen sekä ajantasaisen lääketieteellisen tietotaidon hallitseva nuori yleislääkäri. Olen työskennellyt eri erikoisalojen parissa, mukaan lukien psykiatria, kardiologia, kirurgia, sisätaudit ja yleislääketiede. Pyrin huomioimaan asiakkaani aina kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti.

Hoidan mielelläni myös lapsipotilaita ja ymmärrän, kuinka tärkeää on ottaa huomioon heidän mahdolliset erityistarpeet vastaanotolla. Suosittelen varaamaan lapsipotilaille 40 minuutin ajan, jotta voimme toteuttaa tutkimisen ja hoidon suunnittelun rauhassa huomioiden lapsen kohtaamisen lääkärin vastaanotolla.

Teen rutiininomaisesti yleislääkäritasoisia lievästi kajoavia toimenpiteitä, kuten pinnallisten ihomuutosten poistoja, paiseiden avauksia ja puhdistuksia, kynsitoimenpiteitä sekä korvien imupuhdistuksia. Lisäksi suoritan nivelinjektioita, kierukan ja ehkäisykapselien asennuksia sekä muita tarvittavia toimenpiteitä ammattitaidolla, huolella ja varmuudella. Toimenpiteiden yhteydessä käydään läpi huolellisesti toimenpiteen jälkeiset jatkohoito-ohjeet, seuranta sekä tarvittaessa ohjelmoidaan soittoaika tutkimustulosten läpikäymiseksi ja hoidon jatkuvuuden takaamiseksi.

Vastaanotollani kohtaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ja keskityn tarjoamaan parasta mahdollista kokonaisvaltaista hoitoa. Kehotan varaamaan aikaa sen verran kuin on todella tarve, jotta voimme käsitellä kerralla kaikki huolenaiheet, läpikäydä jatkohoito-ohjeet ja suunnitella riittävät seurannat yhdessä. 20 minuutin ajanvaraus riittää tyypillisesti yhden lääketieteellisen huolenaiheen läpikäymiseen. Epävarmassa tilanteessa ota yhteys ajanvarauspalveluun.

Toimenpiteitä, gynekologista tutkimusta ja lausuntoja varten suosittelen lähtökohtaisesti ajanvarausta puhelimitse, puhelinpalvelussamme teitä neuvoo osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta oikeanlaisen vastaanottoajan varaamisessa.

Tervetuloa vastaanotolleni, jossa voit luottaa ammattitaitoisen ja huolehtivan lääkärin hoivaan.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti arkisin, 20 min: 90.5 euroa

Vastaanottokäynti arkisin, 30 min: 128.4 euroa

Vastaanottokäynti arkisin, 45 min: 168.8 euroa

Puhelu ja mahd. resepti hoito-ohjeineen, 10 min: 42.8 euroa

Lauantaisin hintaan lisätään +30% korotus, sunnuntaisin +55% korotus.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti, ruotsi
Toimipisteet:

Etävastaanotto

Pihlajalinna Iisalmi

Riistakatu 19, 74120 Iisalmi

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Leväsentie 1, 70700 Kuopio