Salla Rasmus — Pihlajalinna

Salla Rasmus

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Liikuntalääkäri (liikuntalääketieteen erikoislääkäri)

Liikuntalääkäri tutkii ja hoitaa asiakkaita, joilla on liikuntaan, liikkumiseen tai ylipäätään elimistön rasittamiseen liittyviä lääketieteellisiä ongelmia.

Olen liikuntalääketieteen erikoislääkäri ja hoidan kaikenikäisiä urheilijoita ja aktiiviliikkujia eri lajitaustoin. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat rasitus- ja urheiluvammat, liikkujan ja urheilijan hengitystieoireet sekä ylikuormitustilat. Voit myös varata ajan vastaanotolleni urheilijan terveystarkastusta varten. Ensimmäiseen terveystarkastukseen on hyvä varata tupla-aika. Minulla on kokemusta sekä joukkuelääkärinä toimimisesta jalkapallossa ja mäkihypyssä että ottelulääkäritoiminnasta jääkiekossa. 

Suunnittelen myös potilailleni liikuntahoidon tilanteissa, joissa liikkumista rajoittaa jokin sairaus.

Otan mielelläni potilaita vastaan myös yleislääkärinä. Olen työskennellyt perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa eri toimipisteissä, mm. keuhkosairauksilla, kliinisellä fysiologialla, fysiatrialla sekä äitiys- ja ehkäisyneuvolassa. En uusi PKV-lääkkeitä.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Liikuntalääketieteen erikoislääkäri

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Leväsentie 1, 70700 Kuopio