Satu Suhola — Pihlajalinna

Satu Suhola

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.


Olen neuropsykologian erikoispsykologi. Teen työikäisille aikuisille (yli 18-v.) neuropsykologisia tutkimuksia, joiden kohteena voivat olla työkyvynarviointi, oppimisen erityisvaikeudet, aivovamman/-infarktin, muun neurologisen häiriön tai psykiatristen sairauksien aiheuttamien kognitiivisten eli tiedonkäsittelyn häiriöiden arviointi sekä kehityksellisten neuropsykiatristen häiriöiden arviointi (ADHD, autismin kirjo). Mahdollisen neuropsykiatrisen dg:n asettamiseen tarvitaan aina lisäksi erikoislääkärin (psykiatri/neurologi) tutkimus.  

Minulla on liki 20 vuoden kokemus eri-ikäisille tehdyistä neuropsykologisista tutkimuksista ja olen työskennellyt julkisella sektorilla useassa sosiaali- ja terveyspiirin yksikössä. Pisimpään olen toiminut aikuisikäisten (yli 18-v.) arviointien parissa.  


SOVIN ITSE VASTAANOTTOAJAT asiakkaan kanssa, minulle voi jättää soittopyynnön Pihlajalinnan ajanvaraukseen 010 312 010. Otan yhteyttä viikon sisällä.


Erikoistumisalat ja tehtävät:

Neuropsykologi

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Neuropsykologinen tutkimus, laaja (4 - 6 h), 360 min: 980 euroa

Mikäli tutkimuksen laajuus ja kesto ylittävät 6h, lisätään hintaan 150 euroa / ylimenevältä tunnilta. Tutkimushinta sisältää suullisen ja kirjallisen palautteen tutkimuksen tuloksista suosituksineen.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Lappeenranta

Kirkkokatu 9, 53100 Lappeenranta