Sini Vehviläinen — Pihlajalinna

Sini Vehviläinen

Gastrokirurgi

Gastrokirurgi eli vatsaelinkirurgi tutkii ja hoitaa vatsaontelon elinten sairauksia avo- ja tähystyskirurgisin menetelmin.

Olen gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri. Teen päivittäistä laaja-alaista vatsaelinkirurgin työtä. Vastaanotolleni voit hakeutua erilaisissa vatsan ja ruuansulatuskanavan vaivoissa, kuten  närästys- ja refluksivaivoissa, nielemisvaikeuksissa, sappikivivaivoissa, tyräasioissa (nivustyrä, napatyrä, arpityrä), ärtyvän suolen oireissa, tulehduksellisten suolistosairauksien ja kasvainten hoidossa sekä peräaukon vaivoissa (pukamat, haavaumat, verenvuoto). Vastaanotolla kartoitetaan oirekuva, sekä sovitaan mahdollisista lisätutkimuksista tai toimenpiteistä. Teen vastaanottokäyntien yhteydessä myös peräaukon tähystyksiä sekä peräpukamien hirttoja, sekä yleiskirurgisia pientoimenpiteitä, kuten ihohaavojen ompelua sekä kynsitoimenpiteitä ja ihomuutosten/luomien arviota ja poistoa.

Vatsalaukun tai paksusuolen tähystykseen (gastroskopia tai kolonoskopia) voit tulla minun tai toisen lääkärin suosittamana.

Tervetuloa vastaanotolle!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottohintoihin lisätään toimenpide-, tutkimus- (labra tai kuvantaminen) ja toimistomaksut.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti, saksa
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki