Sirpa Juhela, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Sirpa Juhela

Kardiologi

Sydänsairauksien erikoislääkärit eli kardiologit tutkivat ja hoitavat erilaisia sydänoireita sekä sydämen sairauksia.

Lääketieteen tohtori

Olen kardiologian erikoislääkäri (LT), jolla on 20 vuoden kokemus aikuisten akuuttien ja kroonisten sydänsairauksien hoidosta. Päivittäisessä työssäni kardiologian ylilääkärinä hoidan viikoittain kymmeniä erilaisista sydänvaivoista kärsiviä potilaita.  

Jos sinulla on todettu sydänsairaus tai sydämesi tilanne huolettaa, saat minulta ammattitaitoista ja pitkään käytännön kokemukseen perustuvaa hoitoa.  

Sydämen toiminnan ja rakenteiden arviointi on välttämätöntä luotettavan diagnoosin kannalta. Siksi teen sinulle sydämen ultraäänitutkimuksen, jolla voidaan havaita sydämen koon muutokset, rytmihäiriölle altistavat rakenteet, supistumishäiriöt, sydänlihaksen vauriot, sydämen vajaatoiminta, läppien viat ja monia muita sydänongelmia. Sen avulla voidaan myös seurata jo todettujen sydänsairauksien hoitotuloksia.  

Vastaanottoaikani on 45 minuuttia, jonka aikana teemme tutkimuksen ja käymme läpi tulokset. Saat minulta selkeän hoitosuunnitelman ja arvion sydänterveytesi osalta 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Kardiologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 45 min: 165 euroa

Vastaanottohinnan (165€) lisäksi veloitetaan uä-tutkimuksen maksu (220€). Lauantaisin klo 7–18 välillä vastaanoton hintakorotus on 30%. Sydämen ulträänitutkimus ei sisälly vastaanottohintaan.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki