Sirpa Juhela, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Sirpa Juhela

Kardiologi

Sydänsairauksien erikoislääkärit eli kardiologit tutkivat ja hoitavat erilaisia sydänoireita sekä sydämen sairauksia.

Lääketieteen tohtori

Olen kardiologian erikoislääkäri (LT), jolla on 20 vuoden kokemus aikuisten akuuttien ja kroonisten sydänsairauksien hoidosta. Päivittäisessä työssäni kardiologian ylilääkärinä hoidan viikoittain kymmeniä erilaisista sydänvaivoista kärsiviä potilaita. Jos sinulla on todettu sydänsairaus tai sydämesi tilanne huolettaa, saat minulta ammattitaitoista ja pitkään käytännön kokemukseen perustuvaa hoitoa.

Sydämen ultraäänitutkimus on yksi tärkeimmistä diagnoosimenetelmistä, jota käytän päivittäin. Tutkimuksella voidaan havaita sydänongelmia, joita ei muuten välttämättä huomata. Vaikka tutkimus ei ole aina välttämätön, se on usein suositeltavaa. Tarvittaessa teen sinulle ultraäänitutkimuksen, jonka avulla voimme tarkistaa sydämesi kunnon ja aloittaa hoidon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Ultraäänitutkimuksen avulla voidaan myös seurata aiemmin todettujen sydänsairauksien hoitotuloksia ja varmistaa, että hoito on tehokasta.

Vastaanottoaikani on 45 minuuttia. Saat minulta selkeän hoitosuunnitelman ja arvion sydänterveytesi osalta.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Kardiologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Sydämen ultraäänitutkimus 220€. Lauantaisin klo 7–18 välillä vastaanoton hintakorotus on 30%. Sydämen ulträänitutkimus ei sisälly vastaanottohintaan.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki