Suvi Kylmälä — Pihlajalinna

Suvi Kylmälä

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti on perehtynyt ihmisen liikkumiseen ja toimintakykyyn sekä näissä ilmeneviin ongelmiin.

Työskentelen fysioterapeuttina/työfysioterapeuttina tuki- ja liikuntaelinvaivojen sekä erilaisten liikunta- ja urheiluvammojen parissa. Lisäksi minulla on vuosien kokemus ja erikoisosaaminen leikkausten jälkikuntoutuksesta, erityisesti polvi-, olkapää- ja selkäoperaatioiden suhteen. Työterveyshuollon asiakkaiden lisäksi vastaanotolleni ovat lämpimästi tervetulleita myös itsemaksavat sekä maksisitoumuksella (vakuutusyhtiöt) tulevat asiakkaat. Otan myös vastaan lapsiasiakkaita. Työskentelen aktiivisella otteella, ja mielelläni ohjaan asiakkaita esim. voimaharjoittelun pariin kuntosalilla. 

Fysioterapiatyön lisäksi toimin Kuopion Reippaan Voimistelijoilla kilpailevien joukkuevoimistelijoiden fysiikkavalmennuksessa. 

Koulutustausta:

- Fysioterapeutti AMK 2017

- Urheilufysioterapiaan erikoistunut osaaja, LAB ammattikorkeakoulu 2022

Lisäksi lukuisia pienempiä koulutuskokonaisuuksia vuosittain. 


Pidän vastaanottoa Pihlajalinnan yksiköissä Suonenjoella (työfysioterapia sekä fysioterapia-asiakkaat) sekä Kuopiossa (fysioterapia-asiakkaat). Jos nettiajanvarauksesta ei löydy sopivaa aikaa tai sinulla on muuta kysyttävää, niin voit olla minuun suoraan yhteyksissä: [email protected] tai puhelimitse 040 457 8114

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työfysioterapeutti

Fysioterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Leväsentie 1, 70700 Kuopio

Pihlajalinna Suonenjoki

Jalkalantie 6, 77600 Suonenjoki