Taavi Saviauk — Pihlajalinna

Taavi Saviauk

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Päivystys

Toimin Pihlajalinna Dextra Munkkivuoren yleislääkäripäivystyksessä.

Olen kokenut yleislääkäri. Hoidan laaja-alaisesti kaikkia yleislääketieteellisiä ongelmia, niin päivystyksellisiä kuin myös pitkäaikaissairauksia ja niiden kontrolleja.

Teen pientoimenpiteitä paikallispuudutuksessa (esim. luomien poistot, haavojen ompelut, ihokoepalat, nivelpunktiot, paiseiden avaukset, kynsien osapoistot jne.).

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset potilaat. Pienten lasten isänä tulen erittäin hyvin toimeen lasten kanssa ja hoidan mielelläni lapsipotilaita.

Olen Tampereen yliopistosta vuonna 2015 valmistunut lääketieteen lisensiaatti. Minulta löytyy kokemusta laaja-alaisesti eri työtehtävistä niin sairaalapäivystyksestä, vastaanotolta kuin osastotyöstäkin. Pääosan urastani olen tehnyt päivystystyötä.

Kliinisen työn lisäksi olen tehnyt tutkimustyötä kirurgian ja infektiosairauksien alueella sekä toimin aktiivisesti terveydenhuollon tietojärjestelmien kehitystyössä.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Dextran yleislääkäripäivystyksessä ei kirjoiteta PKV-lääkereseptejä eikä tehdä ajokorttitodistuksia, B- ja C-lausuntoja. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki