Timo Lenkkeri — Pihlajalinna

Timo Lenkkeri

Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Olen ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri ja työskentelen Pihlajalinna Pikku Huopalahdessa. Hoidan kaikkia tuki- ja liikuntaelimistön vammoja ja vaivoja. Ominta aluettani on alaraajan (reiden, polven, säären, nilkan) ja erityisesti polven alueen vammat ja vaivat. Kokemusta alaraajavammojen ja sairaustilojen leikkaushoidosta ja ei-leikkauksellisesta hoidosta olen saanut päätyössäni HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan alaraajayksikössä.

Vastaanotolla käymme yhdessä läpi oireesi, ohjaan tarvittaessa lisätutkimuksiin ja tämän jälkeen käymme läpi hoitovaihtoehdot (ei-leikkauksellinen hoito ja leikkaushoitovaihtoehdot). Toimitathan mahdollisesti muualla otetut kuvantamistutkimukset (röntgen-, TT- ja MRI-kuvat) Pihlajalinnan järjestelmään jo ennen vastaanottokäyntiä.

Ohjaan tarvittaessa alkuarvion jälkeen eteenpäin parhaille osaajille, mikäli ongelmasi sitä vaatii. Hoidan aikuisia ja yli 10-vuotiaita lapsia. Tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki