Timo Suhola — Pihlajalinna

Timo Suhola

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

  

Olen laillistettu psykologi, jonka mielenkiinnon kohteina ovat ensisijaisesti YKSILÖT henkilökohtaisine ominaisuuksineen, toiveineen, mahdollisuuksineen, tarpeineen sekä haasteineen. Yksilötasolla missioni on tuoda selviytymisen välineitä ja uskoa tulevaisuuteen tilanteissa, joissa elämä tavalla tai toisella koettelee inhimillisen jaksamisen rajoja. 

TYÖN ja ORGANISAATIOIDEN maailma on toinen keskeinen kiinnostukseni taso. Työyhteisön tilan kartoitukset, kehittämisinterventiot, sparraaminen esimiestyössä sekä tavoitteellisuutta, motivaatiota, sitoutumista ja hyvinvointia lisäävien toimenpiteiden suunnittelu ja toteutus ovat minulle tuttuja ilmiöitä. 

Akateemiselta taustaltani olen filosofian tohtori ja psykologian maisteri. Tarkastelin tuotantotalouden alaan asettuvassa väitöskirjassani sosiaali- ja terveydenhuollon sekä sivistystoimen monialaisen yhteistyön haasteita.

Omia voimasanojani ovat ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys, positiivisuus, kehittymismyönteisyys sekä suvaitsevaisuus. Osaamiseni ja kokemukseni ovat käytettävissäsi.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työterveyspsykologi

Psykologi

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Imatra

Einonkatu 3, 55100 Imatra

Pihlajalinna Lappeenranta

Kirkkokatu 9, 53100 Lappeenranta