Takaisin
Titta Tuulos — Pihlajalinna

Titta Tuulos

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Olen laillistettu psykologi. Toimin työterveyspsykologina,  ja otan vastaan työterveyshuollon asiakkaita liittyen mm. jaksamiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin työssä. Työuupumus, mielialaoireet ja univaikeudet sekä työyhteisön ristiriitatilanteiden ja johtamisen tuki ovat tyypillisiä syitä psykologikäynnille. Minulla on kokemusta uraohjauksesta ja olen sertifioitu coach. Työterveyshuollossa varmista lähete hoitajalta tai lääkäriltä. 

Otan vastaan myös yksityisasiakkaita. Voit varata aikaa itsemaksavana asiakkaana, mikäli kaipaat apua elämän kriisi- tai muutostilanteissa, ihmissuhteisiin liittyvissä ristiriidoissa sekä mielialaoireisiin tai tunteiden käsittelyyn liittyvissä asioissa. Hyödynnän työssäni lyhytterapeuttisia menetelmiä. 

Autan mielelläni sinua jäsentämään myös uutta suuntaa työuralle sekä tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja motivaatiotekijöitä työssä. Uraohjauksessa voimme hyödyntää erilaisia persoonallisuuden piirteitä ja toimintatyylejä kartoittavia kyselyjä.  

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykologi

Työterveyspsykologi

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 130 euroa

Yksityisasiakkaille. Työterveyshuollon vastaanottokäynti, yrityksen työterveyshuoltosopimuksen mukaan.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:
Pihlajalinna Akaa
Kirkkotori 10, 37800, Akaa
Pihlajalinna Kehräsaari
Kehräsaari B, 4. krs, 33200, Tampere
Pihlajalinna Koskiklinikka
Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100, Tampere
Pihlajalinna Valkeakoski
Valtakatu 31, 37600, Valkeakoski