Tuomo Hari — Pihlajalinna

Tuomo Hari

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Päivystys

Olen erityisesti päivystyksellisten ongelmien hoitoon perehtynyt kokenut lääkäri. Päivystystyön lisäksi minulla on monipuolinen kokemus sairaalatyöstä ja ensihoidosta. 

Lääkäriksi valmistuin Helsingin yliopistosta 2001 ja anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäriksi 2008. Olen työskennellyt Pihlajalinna Dextran yleislääkäripäivystyksessä vuodesta 2010.  

Hoidan kaikenlaisia yleislääkärin alaan kuuluvia ongelmia, kuten hengitystieoireita, erilaisia tuki- ja liikuntaelinoireita, korva-ongelmia, ihottumia, virtsateiden tulehdusoireita, vatsaongelmia yms. Teen vastaanotollani pienkirurgisia toimenpiteitä paikallispuudutuksessa  (esim. luomien poistot, haavojen ompelut, ihokoepalat, nivelpunktiot, paiseiden avaukset, kynsien osapoistot jne.). 

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin. Hoidan potilaita myös englanniksi, ruotsiksi ja jo hiukan ruostuneella mutta kelvollisella espanjalla. 

Emme uusi PKV-lääkereseptejä Pihlajalinna Dextra päivystyksessä.  

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, espanja, ruotsi, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki